Valokuvanäyttely

Sain tässä taannoin mukavan puhelun, minua pyydettiin järjestämään valokuvanäyttely synnyinseudullani Rautalammilla. Nyt on päästy siihen pisteeseen, että näyttely aukeaa 6.12 yksityistilaisuudessa ja kaikelle kansalle 7.12. Aiheen valinta näyttelyyn oli hankala, tai ei ehkä niinkään aiheen, mutta sisällön. Helsingistä Rautalammille on matkaa 330km, eikä tuota matkaa viitsi tehdä mukanaan monella sadalla eurolla ylitaiteellista paskaa vain näyttääkseen, että minä olen taiteilija. Asia mitä valokuvaajat ja muut taiteilijat näyttelyillään hakevat on näkyvyys ja toimeentulon hankkiminen uusien asiakkaiden toivossa, vaikka sitä eivät myöntäisikään. Minä en ole poikkeus. Ainahan on tietysti olemassa riski, että minua pidetään ylimielisenä Stadilaiskusipäänä taidepaskaansa esittelemässä, enkä näin ollen saa jatkossa yhtään asiakasta koko pitäjästä, mutta se riski on otettava.

Valokuvanäyttely tullaan pitämään siis Ravintola Hetkessä 6.12. alkaen kunnanviraston alakerrassa, jossa kuvia pääsee ihastelemaan ravintolan aukioloaikoina. Jokainen työ tulee myös myytäväksi hintaan 175€/kpl ja tuotosta 20% annan Fuck Cancer Suomi -syöpäkampanjalle.

Tulen toki myös samalla reissulla tekemään kuvaustöitä rakkaassa Savossa. Joten nyt pyhähousuja prässäämään jos mielii kuvauttaa itsensä oikein arvostetun valokuvauskoulun käyneellä kuvaajalla. Kuvaan myös kaikenlaisia tuote,- ja mainoskuvauksia, joten jos yrityksesi tarvitsee tuotteistaan tai palveluistaan kuvia mainontaan, niin yhteyttä vaan rohkeasti allekirjoittaneeseen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s