Valo yössä twist

Elämme kenties vuoden masentavinta aikaa. Valoa riittää päivässä vain muutaman tunnin ja sekin on harmaata, märkää ja tuulista puuroa, joka tekee meistä suomalaisista epäilemättä maailman masentuneimman kansan. Kuitenkin aina jostain tulee valonpilkahduksia, jotka saa meidät uskomaan aurinkoisempaan huomiseen. Yksi tällainen on Vastaiskuankeudelle.fi -hyvinvointiblogi, jolle kävin tekemässä juoksuaiheista kuvamateriaalia syksyllä. Mallina toimi itse blogin kirjoittaja Jenny Belitz-Henriksson, jonka aurinkoinen olemus huokuu kuvista, vaikka olenkin pitänyt itseäni aina melko ”synkkänä” kuvaajana. Nyt syksyn mittaan blogi on sitten kirjoitustensa ohessa julkaissut näitä kuvia ja olen huomannut, että sieluni ei kai sittenkään ole niin synkkä paikka kun olen aina luullut.

Kuvaukset itsessään meni mainiosti, olihan kuvattava viettänyt rutkasti aikaa kameran edessä, mikä taas teki omasta työstäni naurettavan helppoa. Kiitos siis vielä Jennylle hauskasta kuvaussessiosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s