Ruokavalokuvausta

Aika menee nopeasti kun on kivaa. Edellisestä kirjoituksesta onkin luvattoman pitkä aika, mikä taas sivuillani vierailevista voi olla hyväkin asia, mene ja tiedä. Vuosi on vaihtunut, Suomi on sata vuotias ja presidenttipari sai potran pojan. Oma polkuni valokuvaajana tuntuu selkeytyvän. Tällä hetkellä tuotan pääsääntöisesti ruokakuvaa ravintoloille ravintoloissa paikan päällä kuvaamalla ja tarvittaessa koti”studiostani” käsin. Tämä ei tietenkään tarkoita ettenkö muuta enää kuvaisi. Pari viikko sitten kuvasin jälleen mahtavaa Vastaiskuankeudelle.fi -hyvinvointiblogin Jennyn juoksukuvia ja pääsin (jouduin) ensi kertaa valokuvaajana vetämään suorat housut ja nappaskengät jalkaan kuvatessani Nuoret Lakimiehet ry:n 80-vuotis juhlia Ravintola Töölönrannassa.

Vuosi starttasi komeasti ruokakuvauksilla Suomen neljänneksi parhaaksi juuri valitussa Ravintola Finnjävelissä aina niin mukavien Henri Alénin ja Tommi Tuomisen laittaessa pötyä pöytään. Finnjävel on siis ukkojen kaksi vuotinen ravintolaprojekti, joka tulee huhtikuussa päätökseen. Tilalle on tulossa uusi konsepti, jonka esimarkkinointi valokuvia räpsyteltiin. Konseptin ajatus on toistaiseksi erittäin salaista mutta maaliskuussa päästään kenties jo availemaan verhoja.

Pitkäaikainen yhteistyöni Konttiravintola Mortonin kanssa laajenee myös valokuvauksen puolelle alkaessani tuottamaan ravintolan kuvamateriaalia. Eilen juuri koeponnistettiin tulevan kesän uutuusburgereita yrityksen ylipäällikkö Jarnan kanssa ja huomenna aloitan ruokakuvaukset keittiössäni. Tämä tulee olemaan todella siisti projekti  -onhan Jarnan luoma konttiravintolakonsepti hienoin asia mitä hampurilaisbisnekseksessä on burgerin keksimisen jälkeen tehty.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s